Toppers

De showbusiness industrie heeft een onrealistische en oneerlijke standaard gezet voor hoe schoonheid er vandaag de dag uitziet. Hierdoor kijken veel mensen op tegen deze stereotypen van ‘perfecte’ atleten, kunstenaars en modellen, die ook onvolkomenheden hebben. We zijn echter geneigd te geloven dat ze dat niet doen, vanwege de absurd hoge standaard die wordt gecreëerd. Als gevolg hiervan streven veel mensen ernaar om ‘foutloos’ te zijn, zonder zich te realiseren dat de perfecte mens niet bestaat.

We willen benadrukken dat het mooiste wat je kunt zijn jezelf is. We willen mensen laten begrijpen dat het oké is als je niet de perfecte lengte of taille hebt, dat het oké is om geen gespierde armen te hebben en dat het oké is om geen six-pack te hebben. Het is echter NIET oké om onzeker te zijn over jezelf, alleen vanwege de onrealistische standaard die de wereld heeft gecreëerd. De keuze om jezelf te zijn is veruit de beste keuze die je kunt maken. Je hoeft niet perfect te zijn, niemand is dat.

Als je er altijd naar streeft om perfect te zijn, zul je nooit tevreden zijn. Wees gewoon jezelf, want dat is meer dan genoeg. Met dit in gedachten hebben we Kase ontwikkeld als een streetwear merk. Deze boodschap willen we uitdragen via onze kleding. Onze missie is om mensen voor zichzelf te laten kiezen, ook als ze het gevoel hebben dat er betere mogelijkheden zijn. We willen dat mensen voor zichzelf kunnen kiezen, altijd en overal. Kase is een streetwearlabel dat zich richt op innovatieve, minimalistische en moderne ontwerpen.

Just be you,
Team Kase.